Biletul Zilei: Cotele zilei, într-un singur bilet!

0

Ne așteaptă o nouă zi importantă în sportul mondial. Am ajuns la o cotă de 2.03 din nou, din două meciuri internaționale, ce se pot dovedi foarte profitabile.

Pentru SUA și Panama a fost un Gold Cup foarte facil până acum. Ambele și-au câștigat fără probleme primele partide, cu Trinidad&Tobago și Guyana, iar azi își dispută locul 1 în Grupa D. E o poziție importantă, deoarece câștigătoarea grupei evită Jamaica în sferturi și întâlnește Curacao pentru un loc în careul de ași. SUA poate termina prima și cu un egal, dar fotbalul pe care l-a arătat până acum ne face să mizăm pe victoria americanilor, chiar dacă selecționerul Berhalter va odihni câțiva titulari.

România merge în Grecia cu gândul unui rezultat cât mai bun în finala Silver League de la volei. Tricolorii au mers ceas în grupa din care au făcut parte, iar acest lucru e un impuls de moral înaintea disputei de la Pireu. Cel mai important aspect e acela că Dănuț Pascu are la dispoziție cel mai bun lot posibil. Grecia și România se vor întâlni și la Euro, deci este totodată un prilej bun pentru a se testa în perspectiva acelui duel.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalGold CupPanama vs. SUA21.50
Uniunea EuropeanaVoteliSilver LeagueGrecia vs. RomâniaRomânia +2.5 seturi1.35
COTĂ FINALĂ: 2.03 la SUPERBET – 250 LEI BONUSMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.