Biletul Zilei: Banii pe Wimbledon, a doua zi la rând!

0

Prieteni, am încasat combo-ul pe tenis de ieri, iar azi mizăm tot pe partide de la Wimbledon. Sferturile competiției feminine au loc marți, iar noi ne îndreptăm atenția spre favorite.

Tenisul pe care l-a arătat Simona Halep la acest turneu ne face să credem că o finală este posibilă. Româna a învins-o clar pe Gauff, 6-3, 6-3, adolescenta care făcuse senzație în prima săptămână la Wimbledon. Azi, Halep o întâlnește pe Shuai Zhang, o chinezoaică aflată la cel mai bun turneu din carieră. Zhang le-a depășit pe Garcia, Wickmayer, Wozniacki și Yastremska, însă a profitat de jocul slab a favoritelor Garcia și Wozniacki. Halep e la alt nivel, afirmă că se simte bine tot mai bine pe iarbă, astfel că o victorie rapidă nu ar surprinde pe nimeni.

Serena e o legendă la Wimbledon, a câștigat de șapte ori și pare să aibă un culoar bun spre finală și anul acesta. În sferturi o va întâlni pe Riske, o compatrioată aflată într-o formă de zile mari, care a eliminat-o ieri pe Barty, liderul mondial. Totuși, Serena e Serena, este mult mai agresivă și mai puternică decât Barty, iar acest lucru va cântări decisiv în economia rezultatului final.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaTenisWTA WimbledonHalep vs. ZhangHalep -4.5 game-uri1.727-6, 6-1Da
AngliaTenisWTA WimbledonRiske vs. S. Williams21.281-2Da
COTĂ FINALĂ: 2.20 la SUPERBET – 250 LEI BONUSMIZĂ: Da

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.