Biletul Zilei: Mizăm pe preliminariile Ligii Campionilor!

0

Prieteni, încep meciurile cu adevărat importante în preliminariile Ligii Campionilor. Mizăm pe două dispute astăzi ce se anunță foarte, foarte interesante.

Semifinalistă în sezonul trecut, Ajax are nevoie de preliminarii pentru a ajunge în grupe. Campioana Olandei merge la Salonic pentru disputa cu PAOK, campioana Greciei, condusă spre titlu de Răzvan Lucescu, plecat între timp la arabi. Ajax are avantajul de a fi jucat deja două meciuri oficiale, Supercupa cu PSV, câștigată cu 2-0, și prima etapă din campionat, 2-2 cu Vitesse. Golul lăsat de De Ligt în apărare s-a văzut, iar de acest aspect PAOK poate profita. În schimb, ofensiva continuă să producă mult spectacol și să găsească ușor drumul către gol.

Crvena Zvezda-FC Copenhaga e un meci mult mai puțin atractiv decât PAOK-Ajax, dar poate la fel de interesant. Campioanele din Serbia și Danemarca nu se pot declara nemulțumite de tragere, e abordabilă pentru ambele. Totuși, cât de mult vor risca cele două formații azi? Sârbii și-au arătat oarecum limitele cu HJK, în retur, când au pierdut 1-2. Copenhaga are doar victorii pe linie în acest start de sezon, însă când a fost vorba de meciuri eliminatorii rezultatele au fost strânse: 2-0 și 1-0 cu TNS.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorPAOK vs. AjaxPeste 1.5 goluri1.33
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorCrvena Zvezda vs. FC CopenhagaSub 2.5 goluri1.62
COTĂ FINALĂ: 2.15 la BETANO – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.