Biletul Zilei: Mizăm pe favoritele zilei din fotbal!

0

Prieteni, săptămâna începe cu fotbal de cea mai înaltă clasă. Avem partide din preliminariile Euro 2020, în care mizăm pe favorite.

Învingătoare cu 4-2 în Germania, Olanda are șanse bune de a merge la turneul final. Victoria însă din deplasarea cu Germania nu reprezintă nimic fără un succes în Estonia, o formație învinsă în toate cele patru meciuri de până acum și care a primit minim două în fiecare întâlnire. Așadar, balticii nu au cum să emită pretenții în fața unei trupe olandeze cu moralul la maxim.

Liderul surpriză din Grupa C, Irlanda de Nord, primește vizita Germaniei. Misiunea irlandezilor este însă infernală, deși au maxim de puncte până acum, 12 din 12. Nemții nu mai au voie să facă pași greșiți după înfrângerea cu Olanda, iar disputa de azi n-ar trebui să fie o problemă în sine. În campania pentru Mondialul din 2018, Germania a trecut de nord-irlandezi cu 3-1 și 2-0.

Croația vine după un 4-0 cu Slovacia, în care a jucat fantastic. Ex-iugoslavii merg în Azerbaijan pentru duelul cu „lanterna” grupei, echipă fără punct obținut. Deși a marcat de fiecare dată, Azerbaijan a fost dominată atât de Croația, în prima rundă, cât și de Ungaria, Slovacia sau Țara Galilor.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii CE 2020Estonia vs. OlandaOlanda -1.51.25
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii CE 2020Irlanda de Nord vs. Germania21.37
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii CE 2020Azerbaijan vs. Croația21.25
COTĂ FINALĂ: 2.14 la FORTUNA – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.