Bankroll Booster 30 Aprilie varianta 1. Cotă finală 4.47 din 3 evenimente

0

Prima variantă de astăzi a Bankroll Booster-ului este compusă din 3 meciuri pe care alții le-ar putea numi ”clare ca lumina zilei”. Să nu ne entuziasmăm, totuși, dacă două selecții conțin favorite clare, o selecție este bazată pe goluri din belșug.

Monaco practică un fotbal plăcut, Wagner Lowe este în mare formă, iar o victorie în fața modestei Guingamp astăzi este aproape evidentă în condițiile în care obiectivul gazdelor este poziția a 2-a în clasament.

În campionatul românesc, CSMS Iași nu mai seamănă cu echipa anostă cu care eram obișnuiți sezoanele trecute, iar astăzi în Copou vine Petrolul, echipă în pragul falimentului, cu un picior în liga secundă.

Cea de-a treia selecție este din Serie A, Udinese primește vizita celor de la AC Torino. Din punctul meu de vedere nu are rost să ne batem capul încercând să găsim o eventuală câștigătoare a partidei. E meci de 1-X-2, clar. Ceea ce ne face cu ochiul la această confruntare este faptul că se întâlnesc două formații practicante ale unui joc foarte deschis, care își crează foarte multe ocazii, astfel că trebuie să profităm și noi 🙂

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Fotbal Ligue 1 Monaco vs. Guingamp 1 1.44 3-2 Da
 Romania Fotbal Liga 1 Play-out CSMS Iași vs. Petrolul Ploiesști 1 1.55 1-0 Da
 Italia Fotbal Serie A Udinese vs. Torino Over 2.5 2 1-4 Da
COTĂ FINALĂ: 4.47Da

foto: worldfootball.net

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.