Bankroll Booster 30 aprilie varianta 2. Cotă finală 3.68 din 3 evenimente

0

Real Madrid s-a chinuit în turul semifinalei de Champions League de marți pe Etihad Stadium din Manchester. Echipa lui Zidane suferă la absența a două piese grele, Ronaldo și Benzema. Tot greul va cădea la meciul de astăzi de la San Sebastian pe Greth Bale și revelația Lucas Vasquez. E un moment delicat pentru madrileni, care trebuie să lupte pe două fronturi: în campionat unde au reintrat nesperat în lupta pentru titlu după cele 3 eșecuri consecutive ale Barcelonei și pentru asta trebuie să se impună la Real Sociedad, iar în egală măsură, trebuie să își dozeze eforturile pentru returul cu Manchester City de la mijlocul săptămânii. Așadar, goluri multe în partida de astăzi? Nu prea cred…

Aston Villa este matematic retrogradată în Championship, un sezon dezastruos al echipei din Birmingham. Echipa lui Costel Pantilimon va juca pentru a-și încânta suporterii.

În alt meci din Premier League, Rafa Benitez a smuls un egal cu Newcastle etapa trecută pe Anfield, egalând de la 0-2. Tehnicianul care a făcut istorie în Premier League va face tot ce îi stă în putință să salveze Newcastle de la retrogradare. Crystal Palace, oaspeții de astăzi, sunt proaspăt calificați în finala FA Cup.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
SpaniaFotbal Liga BBVA Real Sociedad vs. Real Madrid Under 3.5 1.5 0-1Da
AngliaFotbal Premier League Watford vs. Aston Villa 1 1.7 3-2Da
AngliaFotbal Premier League Newcastle vs. Crystal Palace DNB 1 1.44 1-0Da
COTĂ FINALĂ: 3.68Da

Legendă: DNB 1–echipa gazdă câștigă, miza rambursată în caz de egalitate

foto: peru.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.