Biletul Zilei: Duminică e zi de CS:GO

0

Prieteni, calificările ESL One se apropie de final. Azi sunt programate ultimele meciuri, în Europa și America, iar noi vă propunem un combo de cotă 2.19.

În Europa, FaZe și-a câștigat deja grupa din care face parte, dar parcursul de până acum este fantastic. Șase victorii din șase meciuri și doar trei hărți pierdute este bilanțul acestora, care au trecut printre alții și de mousesports, una din echipele de top, fără prea multe emoții. c0ntact, adversarul de astăzi, are doar înfrângeri pe linie, e departe de echipele mari din lume, chiar dacă au luat câte o hartă în primele cinci meciuri. Totuși, limitele și le-au arătat cu mouz, când au pierdut la 2 și 1 pe Dust2 și Train.

Finala din America le pune față în față pe Gen.G și Furia, însă brazilienii au prima șansă. Furia vine dintr-o grupă cu Envy, Liquid și MIBR și a terminat cu victorii pe linie, cărora li se adaugă un nou succes cu Liquid, 2-0, înregistrat ieri în semifinale. Așadar, forma pe care FURIA o arată ne face să mizăm pe un succes astăzi, în fața unei echipe în fața căreia a pierdut în februarie 2-0, în finala Dreamhack.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaHocheiESL OneFaZe vs. c0ntactFaZe -1.51.60
Uniunea EuropeanaHocheiESL OneGen.G vs. FURIA21.37
COTĂ FINALĂ: 2.19 la SUPERBET – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.