Biletul Zilei: Mizăm pe favoritele zilei din CS:GO!

0

Prieteni, faza grupelor a preliminariilor CS GO – Road to Rio s-a încheiat, iar de azi începe play-off-ul. Avem meciuri de clasament astăzi, însă destul de importante pentru că în funcție de locul ocupat la final se primește un anumit punctaj.

Fnatic joacă pentru locul 11, o prestație dezamăgitoare dacă ne gândim că acum o lună câștiga ESL Pro League. Suedezii întâlnesc pe Movistar Riders, o echipă cu trei victorii în grupe, care a surprins învingând pe mouz, 2-0, la debut. Și-au arătat limitele însă, au pierdut patru meciuri la rând și au ieșit din cursa pentru un loc în 1-8. Pentru Fnatic n-ar trebui să fie un meci prea greu, iar o victorie după doar două hărți este plauzibilă.

Vitality și-a îndeplinit obiectivul în grupe, deși a terminat pe 3. A pierdut la Astralis și NiP, cele mai bune echipe din grupă, dar a trecut de Fnatic, 2-1, un rezultat important, în care ZywOo a fost decisiv. Adversarii de astăzi, Godsent, au ratat de puțin calificarea în semifinale, după ce au pierdut ultimul meci cu Movistar, 0-2. Au trecut însă de mouz, surprinzător, dar acest aspect nu schimbă cu mult datele problemei de astăzi. Vitality e superioară, fapt demonstrat acum o lună, când francezii au câștigat meciul direct cu Godsent, 2-0.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaHocheiESL One – Road to RioFnatic vs. Movistar Riders2-01.72
Uniunea EuropeanaHocheiESL One – Road to RioVitality vs. Godsent11.40
COTĂ FINALĂ: 2.41 la SUPERBET – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.