Biletul Zilei: Terminăm săptămâna cu două meciuri tari!

0

Prieteni, biletul zilei de astăzi este format din două meciuri de fotbal, ambele foarte interesante. Avem așteptări diferite de la ele și o cotă de 2.12.

În Austria, Salzburg și LASK Linz trebuiau să dea o luptă aprigă pentru titlu, dar situația s-a schimbat după ce Federația a penalizat-o pe LASK cu 6 puncte pentru că nu a respectat regulile împotriva răspândirii coronavirusului. Așadar, Salzburg e ca și campioană, iar LASK luptă pentru locul 2, o cursă în care a bătut pasul pe loc în ultimele trei runde. LASK are probleme în defensivă, a primit șase goluri, iar de acest aspect Salzburg poate profita: 18-1 este golaverajul campioanei în cele patru meciuri jucate de la reluare.

CFR Cluj-FCSB sunt în luptă directă pentru titlu, iar gazdele au prima șansă și anul acesta. FCSB are probleme în defensivă, Cristea și Panțâru sunt indisponibili, așa că Vintilă va trebui să improvizeze. CFR e o echipă matură, are un antrenor mai bun pe bancă, iar pe teren propriu este foarte greu de învins. În plus, în meciurile directe nu am avut mai mult de trei goluri marcate în meci din 2011!

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AustriaFotbalTipico BundesligaSalzburg vs. LASK LinzPeste 2.5 goluri1.45
RomaniaFotbalLiga 1CFR Cluj vs. FCSB1X&0-3 goluri1.46
COTĂ FINALĂ: 2.12 la SUPERBET – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.