Biletul Zilei: Banii pe campionatele mari ale Europei!

0

Prieteni, e o sâmbătă cu foarte, foarte mult fotbal, după o perioadă lungă de timp. Biletul zilei de astăzi e compus din două evenimente, ambele din ligi foarte mari ale Europei.

E zi de derby în Londra, unde Fulham și Brentford se luptă pentru un loc cât mai bun în clasamentul ligii secunde engleze. Dacă primele 2 locuri par acontate de Leeds și WBA, cele două rivale din capitală, alături de Nottingham, se bat pentru al treilea loc. Brentford pare să fie însă ușor favorită, deoarece a disputat două meciuri de verificare în ultima săptămână jumate, 3-2 cu Arsenal și 0-2 cu Watford. Meciul cu Arsenal reflectă stilul de joc al echipei, unul foarte ofensiv, cu multe ocazii de poartă. Teoretic și astăzi Brentford va impune ritmul și va produce mai multe faze de gol, ceea ce înseamnă și că ar putea avea un număr mai mare de cornere decât gazdele. În tur a fost 1-0 pentru Brentford, după golul lui Mbuemo, iar la cornere scorul a fost mult mai categoric, 10-3.

Deja picată în 2. Bundesliga, Paderborn are o misiune foarte grea și astăzi, pe teren propriu, cu Gladbach. Oaspeții au foarte mare nevoie de cele trei puncte puse în joc, deoarece se luptă pentru un loc de Champions League și au de recuperat un punct față de Leverkusen. E clar, oaspeții au prima șansă, produc un fotbal bun, drept dovadă 3-0 cu Wolfsburg din etapa trecută, când Plea și Thuram, doi jucători importanți din linia ofensivă, au lipsit. Defensiva lui Paderborn va avea mari probleme, iar o victorie a oaspeților și minim două goluri în meci este un scenariu plauzibil.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalChampionshipFulham vs. BrentfordBrentford +0.5 cornere1.73
GermaniaFotbalBundesligaPaderborn vs. Gladbach2&Peste 1.5 goluri1.37
COTĂ FINALĂ: 2.37 la BETANO – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.