Biletul Zilei: Cea mai bună combinație de miercuri, într-o cotă de 2.02!

0

Prieteni, biletul zilei de astăzi e format din meciuri foarte importante ale Europei. Mizăm pe dueluri din Premier League și Serie A, la o cotă de 2.02.

Liverpool își poate asigura matematic titlul de campioană etapa aceasta, dacă trece de Crystal Palace, iar City nu câștigă la Londra, cu Chelsea. După 0-0 în derby-ul cu Everton, Liverpool revine pe Anfield, acolo unde are doar victorii pe linie: 15 din 15! Palace poate spera chiar la un loc de Europa League, însă și-a atins deja obiectivul, a scăpat de retrogradare, iar tot ce vine de acum este un bonus.

Se anunță un meci mare la Bergamo, unde Atalanta și Lazio se vor afla față în față. Atalanta a arătat un joc solid cu Sassuolo în primul meci de la reluare, a câștigat 4-1 și a făcut un pas important spre locul 4 la finalul sezonului. Lazio în schimb e la redebut, dacă putem spune așa, va susține primul meci oficial după pandemie, adică după o pauză de patru luni de zile! Echipa lui Radu Ștefan a jucat un amical cu Ternana, a arătat bine ofensiv, marcând de șapte ori, dar a și primit două goluri.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPremier LeagueLiverpool vs. Crystal Palace11.30
ItaliaFotbalSerie AAtalanta vs. Lazio3+1.55
COTĂ FINALĂ: 2.02 la FORTUNA – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.