Biletul Zilei: Predicții din fotbal, la cotă 2.70!

0

Prieteni, am ajuns la cinci bilete câștigate consecutiv și nu vrem să ne oprim aici. Azi avem o cotă de 2.70, din două meciuri importante ale zilei.

Manchester City n-a avut milă de Arsenal în primul meci de la reluare, pe care a învins-o cu 3-0, după care a trecut și de Burnley, 5-0. Echipa lui Guardiola se mișcă bine, s-a desprins la opt puncte de Leicester și are un meci mai puțin disputat. O victorie la Chelsea i-ar asigura locul 2 în campionat, iar acest scenariu este plauzibil. Chelsea are probleme în fața lui City și a pierdut șase din ultimele șapte întâlniri directe.

Semifinala Cupei României le pune față în față pe Dinamo și FCSB, două echipe care își leagă speranțele de această competiție. Dinamo are doar un meci jucat după pandemie, pierdut cu Sepsi, 1-3, însă poate rezultatul e puțin cam dur. Dinamoviștii au ratat multe situații de gol, inclusiv un penalty, iar factorul fizic a avut un cuvânt important în acel rezultat. FCSB plătește tribut managamentului incredibil de prost, are probleme mari in defensivă, acolo unde Vintilă va trebui să improvizeze sau să apeleze la juniori. În plus, Tănase este suspendat, iar Coman și Man sunt incerți.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPremier LeagueChelsea vs. Manchester CityPSF 21.57
RomaniaFotbalCupa RomânieiDinamo București vs. SC FC FCSB1X1.72
COTĂ FINALĂ: 2.70 la FORTUNA – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.