Biletul Zilei: Începem săptămâna în forță!

0

Prieteni, biletul zilei de astăzi e format din meciuri importante din Europa. Avem barajul de promovare/retrogradare în Bundesliga, dar și o dispută din La Liga.

Werder încheie astăzi un sezon foarte greu, în care s-a salvat de la retrogradarea directă în ultima etapă și în care trebuie să treacă de Heidenheim pentru a rămâne în Bundesliga. Alb-verzii au dominat meciul tur, au avut o posesie de 67%, și-au creat ocazii de a marca, însă nu l-au putut învinge pe Kevin Muller. De cealaltă parte, Heidenheim n-a avut niciun șut pe poarta adversă, iar prăpastia dintre Bundesliga și 2. Bundesliga pare să fie destul de mare.

Lupta pentru un loc în top 4 în La Liga se poate încheia azi. Atletico a trecut de Mallorca, 3-0, a ajuns la 62 de puncte, iar Villarreal a pierdut 1-4 cu Barca și a rămas la 54. Sevilla poate ajunge la 60 de puncte dacă învinge astăzi pe Eibar, o formație aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, dar fără a fi neapărat în pericol, deoarece diferența dintre echipa lui Jose Mendilibar și locul 18 este de 6 lungimi. Sevilla e o echipă solidă acasă, a demonstrat acest lucru de multe ori, iar pe prima scenă în fața lui Eibar a înregistrat trei victorii și două remize, începând cu 2014.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
SpaniaFotbalLa LigaSevilla vs. Eibar11.45
GermaniaFotbalBundesligaHeidenheim vs. WerderPSF 21.71
COTĂ FINALĂ: 2.48 la UNIBET – 300 de Lei BonusMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.