Biletul Zilei: Cea mai bună combinație din fotbal, la cotă 2.10!

0

Prieteni, biletul zilei de marți conține două meciuri cu miză mare. Avem preliminariile Champions League, dar și Supercupa Ucrainei, adică primul derby al lui Mircea Lucescu în postura de antrenor al lui Dynamo Kiev.

Se anunță un meci foarte aprins în Albania, unde Tirana întâlnește pe Steaua Roșie Belgrad. Se știe situația politică, cele două națiuni se urăsc, așa că partida are o încărcătură aparte. Ultrașii lui Tirana au fost prezenți la antrenamentul de ieri, și-au motivat favoriții și așteptăm o prestație curajoasă a gazdelor de azi. Acest lucru nu ne duce decât cu gândul că vom avea și faulturi peste limita regulamentului și că vor fi arătate, implicit, cartonașe galbene.

Shakhtar ne-a încântat în Europa League până când a ajuns în semifinale, iar acolo presiunea și-a spus cuvântul și greșelile individuale au fost taxate la maxim de către Inter. Supercupa Ucrainei capătă o încărcătură aparte, dar dacă ne uităm pe valoarea celor două loturi, Shakhtar e favorită cu Dynamo Kiev. Presiunea pare să fie pe Dynamo, Mircea Lucescu e contestat de fani cu orice prilej, iar primul derby în postura de antrenor la Kiev pare să o prindă pe Shakhtar mai pregătită.

Obține GRATUIT acces în grupul Business Tips! Click aici pentru detalii

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalLiga CampionilorKF Tirana vs. Crvena ZvezdaPeste 4.5 cartonașe galbene1.48
UcrainaFotbalSupercupa UcraineiShakhtar vs. Dynamo KievShakhtar câștigă trofeul1.42
COTĂ FINALĂ: 2.10 la SUPERBET – 500 de Lei BONUS AICIMIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.