Biletul zilei: Cotă de 2,51 pe meciuri din Liga Campionilor și Australian Open

0

Australian Open a ajuns în faza semifinalelor, iar UEFA Champions League a revenit cu spectacolul din optimile de finală. Prieteni, biletul zilei conține două evenimente din cele două competiții. 

FC Porto vine după 3 remize consecutive în campionat. Șansele la titlu s-au diminuat, așa că elevii lui Sergio Conceicao vor miza totul pe Liga Campionilor. Au demonstrat în grupe că sunt o formație redutabilă. În cele 3 meciuri de pe teren propriu nu au încasat niciun gol, în duelurile cu Manchester City, Olympiakos și Marseille. Juventus este într-o situație asemănătoare, departe de primele locuri în Serie A. Cristiano Ronaldo și compania nu traversează cea mai bună perioadă din punct de vedere ofensiv. N-au marcat în ultimele două meciuri, 0-0 cu Inter și 0-1 cu Napoli.

Karolina Muchova este marea surpriză a semifinalelor Australian Open 2021. Sportiva din Cehia a făcut câteva victime cu nume, dar parcursul ei se va opri aici. Americanca Jennifer Brady, semifinalistă și la ultimul turneu de Grand Slam, US Open 2020, are un joc mult mai solid, stă excelent în raliuri și are o deplasare net superioară.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaUEFA Champions LeagueFC Porto – Juventus Torinosub 2,5 goluri1.62
🇦🇺🎾Australian OpenKarolina Muchova – Jennifer BradyJennifer Brady câștigă1.55

 

Cota finală: 2.51

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.