Triple Jokers

0

Triple Jokers e un joc de aparate cu 3 linii și 3 coloane de la Pragmatic Play, old-school, cu câștiguri ce pot deveni uriașe.

Slot video: Triple Jokers

Furnizor: Pragmatic Play

Tema: Vegas

Format: 3 linii – 3 coloane

Linii de plată: 5

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Superbet, Unibet, Vlad Cazino, Betano, NetBet

Mie îmi place această mică serie de jocuri „triple” de la Pragmatic. Jokers, Dragons, Tigers. Toate cu ecrane mici și puține linii de plată, toate sunt tributuri aduse unor vremuri în care păcănelele nu erau atât de dezvoltate încât să zboare la mii de linii de plată sau să vină cu jde speciale. Triple Jokers e foarte simplu, recomandat în primul rând începătorilor, apoi nostalgicilor, apoi celor care nu se uită neapărat la cât de modern arată un joc ci doar vor păcănele la care încasezi bine. Ăsta e unul dintre ele.

Simboluri

Joker dă miza x20 când apare de 3 ori; urmează restul simbolurilor: șeptarii, clopoțeii, BAR-urile, inima neagră, inima roșie, trefla și caroul.

Jokerul devine simbol special atunci când apare stivuit pe o coloană: se transformă în Wild, iar dacă ai o linie de Wild-uri câștigi miza x200, de 10 ori mai mult!

Cum câștigi la Triple Jokers

Simbolurile vin foarte des stivuite, așa că ai șansa de a prinde adesea toate cele 5 linii de plată. Jokerul și celelalte simboluri mari sunt foarte bune, dar și simbolurile mici contează pentru că ai panoul complet.

Câștiguri mari vin datorită Jokerului. Nu neapărat în modul obișnuit, ci la re-rotirile care apar atunci când Jokerul e stivuit și se transformă în Wild. Ai re-rotiri până când ai parte de un câștig, iar dacă prinzi Jokeri pe o linie întreagă plata e de 10 ori mai mare decât cea obișnuită a lui.

👉Joacă TRIPLE JOKERS la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul TRIPLE JOKERS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.