Triple Tigers

0

Triple Tigers e un joc de aparate cu o linie de plată, ceea ce îl face extrem de rar. Făcut de Pragmatic Play, deși are un aspect retro

Slot video: Triple Tigers

Furnizor: Pragmatic Play

Tema: Animale

Format: 1-2 linii – 3 coloane

Linii de plată: 1

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Superbet, Unibet, Vlad Cazino, Betano, NetBet

Nu e unic Triple Tigers, am mai văzut jocuri care au o singură linie. Dar sunt extrem de rare, iar majoritatea care mai funcționează așa sunt și vechi tare. Pragmatic Play e un furnizor de păcănele online relativ nou și are aparate ultra-moderne. Ei au făcut câteva dintre jocurile Megaways care sunt acum în topuri, ei au venit și cu Peaky Blinders sau cu aparate cu speciale unice, inovative. De asta surprinde Triple Tigers. Plățile sunt colosale dacă prinzi 3 tigri. Eu n-am avut norocul ăsta, vă spun din start.

Simboluri

Sunt trei tigri care plătesc enorm: cei aurii dau miza x500, apoi cei violet și cei verzi. Urmează optarii, labele tigrilor și cele 3 tipuri de BAR (triplu, dublu și simplu).

Jocul NU are simboluri speciale.

Cum câștigi la Triple Tigers

RTP-ul jocului e unul cum rar întâlnești, 97,5%. Majoritatea-s pe la 95,5 – 96,5%. De asta nici nu menționez RTP-ul în recenziile mele, sunt cam în aceeași zonă toate. Acum, teoria e una, dar plățile reale sunt altceva. Eu nu m-am îmbogățit aici. Am prins BAR-uri de o grămadă de ori, m-am plictisit de ele. Bine, ajută faptul că orice combinație a lor îți dă un câștig. Tigri, însă, niciodată. Deși plata de miză x500 cât are cel mai mare simbol din joc e una absolut colosală.

👉Joacă TRIPLE TIGERS la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul TRIPLE TIGERS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.