Triple Dragons

0

Triple Dragons de la Pragmatic Play e un joc de aparate cu tematică asiatică, având dragonul ca simbol principal. 5 linii, plăți mari.

Slot video: Triple Dragons

Furnizor: Pragmatic Play

Tema: Dragoni

Format: 3 linii – 3 coloane

Linii de plată: 5

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Superbet, Unibet, Vlad Cazino, Betano, NetBet

Triple Dragons de la Pragmatic e destul de old-school, deși nu e un joc de aparate vechi. A fost creat recent ca un tribut adus păcănelelor vechi din Asia, cu dragoni și late simboluri tematice Orientului îndepărtat. Foarte simplu de înțeles, are un ecran 3×3 și doar 5 linii de plată (orizontalele și diagonalele), iar plățile simbolurilor sunt trecute chiar deasupra rolelor. Pentru începători poate fi un slot potrivit, eu știu că mă întrebam întruna de ce uneori iau mai puțini bani că nu înțelegeam care-i treaba cu liniile de plată sau cu valorile tuturor simbolurilor.

Simboluri

Dragonul plătește miza x60, cel mai mult. Urmează fructul dragonului, sacul cu galbeni și toba. Plăți mici au cărțile de joc – inima neagră, trefla, inima roșie și caroul.

Dragonul poate deveni și simbol special, transformându-se în Wild dacă apare stivuit pe o coloană.

Cum câștigi la Triple Dragons

Sunt 5 linii de plată și, important, simbolurile apar stivuite foarte des. Ai nevoie de ele pe linia completă, deci nu te aștepta chiar la câștiguri la fiecare 2-3 runde. Totuși, când vin, se simte. Ai plăți foarte mari ale simbolurilor.

Câștiguri mari aduce dragonul. Nu doar că are cea mai mare plată din joc, dar atunci când apare stivuit pe o rolă se transformă în Wild. Dacă după ce devin Wild-uri nu ai un profit, dragonii rămân blocați pe spațiile lor și ai parte de re-rotiri până când ai cel puțin o linie câștigătoare.

👉Joacă TRIPLE DRAGONS la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul TRIPLE DRAGONS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.