5 Lions Gold

0

5 Lions Gold e un upgrade al originalului ne-gold de la Pragmatic Play. Tot cu rotiri gratuite, tot cu multiplicatori, cu linii All Ways, dar cu JACKPOT!

Slot video: 5 Lions Gold

Furnizor: Pragmatic Play

Tema: Animale

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 243 (All Ways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Superbet, Unibet, Vlad Cazino, Betano, NetBet

Seamănă foarte mult cu 5 Lions-ul original de la Pragmatic Play. De fapt, baza jocului e aceeași. Simboluri neschimbate, 243 linii de plată în format All Ways, rotiri gratuite. Tematica e tot asiatică și influențată de animale, grafica e asemănătoare. Ce e diferit: Wild-ul e simplu, nu mai are multiplicator atașat în modul obișnuit. La rotirile gratuite e, în schimb, multiplier. Ce e în plus: Jackpotul! Trei nivele (minor, major și grand) care merg de la miza x15 la miza x2,000. Al doilea bonus nou e Premiul Caishen Aleatoriu, care se poate declanșa în orice moment și te duce la una dintre speciale – rotiri gratuite sau jackpot.

Simboluri

Dragonul plătește cel mai mult: miza x7 când apare de 5 ori pe ecran. Urmează pasărea phoenix, broasca, peștele și țestoasa. Simbolurile mici sunt cărțile de joc, de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild e leul și înlocuiește orice simbol. Scatter e yin-yang-ul și îți dă rotiri gratuite.

Cum câștigi la 5 Lions Gold

Câștiguri dese, ca la orice joc cu linii All Ways, dar nu foarte mari. Din păcate, în jocul obișnuit sunt ceva mai mici decât la 5 Lions-ul original, pentru că nu mai ai multiplicatorul pe Wild care să-ți dubleze și câștigurile mici.

Câștiguri colosale am avut la rotirile gratuite. 3 Scatter-uri pe coloanele din mijloc te duc la bonus. Numărul lor e ales de tine. Ai 7 opțiuni:

25 rotiri gratuite cu multiplicatorii Wild-ului de x2, x3 și x5

20 rotiri gratuite cu multiplicatorii Wild-ului de x3, x5 și x8

15 rotiri gratuite cu multiplicatorii Wild-ului de x5, x8 și x10

13 rotiri gratuite cu multiplicatorii Wild-ului de x8, x10 și x15

10 rotiri gratuite cu multiplicatorii Wild-ului de x10, x15 și x30

6 rotiri gratuite cu multiplicatorii Wild-ului de x15, x30 și x40

Secret: atât numărul rotirilor cât și multiplicatorii sunt aleși la întâmplare.

Eu nu aleg niciodată opțiunea secretă, că așa sunt eu în viață – prefer să știu cu ce mă aleg decât să am parte de surprize neplăcute. Variantele cu multe rotiri îți aduc câștiguri garantate destul de consistente. N-ai cum să nu încasezi mult. În schimb, cele cu puține rotiri sunt 50/50: ori ai sume fabuloase în cont, ori aproape nimic. Nu uita că multiplicatorii se aplică doar Wild-ului, deci tu ai 6 rotiri în care e obligatoriu ca Wild-ul să facă parte dintr-o linie de plată. Dacă ai ghinion și nu apare, nu încasezi nimic.

Premiul Caishen Aleatoriu se declanșează la întâmplare, în timpul jocului obișnuit, și te poate duce la rotirile gratuite fără să mai prinzi Scatter-urile necesare. Doar că te poate duce și la cel mai mare premiu din joc.

E vorba de Jackpot. Sunt 3 nivele la 5 Lions Gold: minor – plătește miza x15, major – plătește miza x150 și grand – miza x2,000. Pentru a activa Jackpotul din jocul obișnuit ai nevoie de 3 coloane aurii. Vei vedea că la fiecare rotire ai câteva spații în fundal auriu. Pentru a activa Jackpotul, ai nevoie de cel puțin 3.

👉Joacă 5 LIONS GOLD la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul 5 LIONS GOLD poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.