5 Lions Dance

0

5 Lions Dance e o extensie a jocului de aparate cu lei de la Pragmatic Play, în care se măresc ecranul, liniile de plată și modurile de câștig.

Slot video: 5 Lions Dance

Furnizor: Pragmatic Play

Tema: Asiatice

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 1024 (All Ways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Superbet, Unibet, Vlad Cazino, Betano, NetBet

La originalul 5 Lions întrebam de ce se numește așa, că jocul are un singur leu în modul obișnuit. Aici chiar avem 5 lei, iar ei sunt simbolurile principale cu plăți mari.

5 Lions Dance e foarte tare. Păstrează modul de plată All Ways de la original, doar că mărește ecranul și avem acum peste 1.000 linii câștigătoare. Sunt și mai puține simboluri, deci încasăm mai des. Arată bine și grafic, combină excelent temele asiatice, e foarte plăcut ochiului. La fel și buzunarului. Rotiri gratuite nelimitate, multiplicatori, tot ce trebuie.

Simboluri

Cele principale sunt reprezentate de lei, în diferite culori. De la cel mai mare la cel mai mic: auriu (miza x20 când apare pe toată linia), alb, roșu, galben și verde. Simbolurile mici sunt cărți de joc, de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild, Scatter și Lion Reel. Wild e globul și înlocuiește orice simbol. Scatter e toba și aduce rotiri gratuite. Lion Reel e un simbol special care declanșează, în modul obișnuit, un multiplicator.

Cum câștigi la 5 Lions Dance

La original câștigurile erau dese, aici sunt foarte dese. All Ways cu peste 1.000 linii și doar 10 simboluri înseamnă încasări bune. Nu mai avem multiplicatorul de la Wild, dar avem aici un alt bonus adus în jocul obișnuit de Lion Reel. Dacă apare acel simbol de 3 ori pe coloanele 3-4-5 se declanșează speciala. Primele două role se unesc și apare un singur simbol pe ele, un multiplicator, iar acela va fi înmulțit cu miza rundei pentru un profit direct.

Câștiguri mari sunt la rotiri gratuite. Ai nevoie de 3 Scatter-uri pe coloanele 1-2-3 pentru a le activa. Pornești cu 10 runde bonus și le poți prelungi la infinit dacă prinzi din nou Scatter-urile pe primele role. Opțiunea care te umple de bani în timpul lor e adusă de lei. După ce se face plata unei runde, toți leii de pe ecran (indiferent de culoare) se transformă în același simbol leu, ales aleatoriu, și plătesc încă odată.

👉Joacă 5 LIONS DANCE la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul 5 LIONS DANCE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.