Biletul zilei: cotă de 2,71 pe meciuri din competițiile zilei, Europa League, Euroligă și Liga Campionilor la handbal

0

Prieteni, astăzi am pregătit un bilet cu meciuri din Europa League, Euroliga de baschet masculin și Liga Campionilor la handbal. 

Napoli a pierdut manșa tur a șaisprezecimii cu Granada, scor 0-2. Italienii au șutat o singură dată pe spațiul porții adverse. Gattuso are mari probleme de efectiv pentru disputa de astăzi. Din atac vor lipsei Osimhen, Lozano și Insigne. Și forța ofensivă a oaspeților e diminuată. Nu mai puțin de 6 jucători de bază sunt accidentați. În acest context, prevăd un meci de luptă, închis, cu puține goluri.

Motor Zaporozhye primește vizita lui Aalborg, într-un meci din grupa B de Liga Campionilor la handbal masculin. Cele două sunt la egalitate de puncte, câte 12, dar au un golaveraj diferit. Danezii practică un handbal mai spectaculos, au jucători mai buni pe linia 9 de metri. De partea lor e și rezultatul meciului direct din tur, o victorie 38-29.

Real Madrid vine după înfrângeri consecutive, în finala Cupei cu Barcelona și cu Valencia, în Euroligă. Pablo Laso nu își mai permite un pas greșit, în fața unei formații pe care a învins-o în ambele meciuri disputate în anul 2022. Madrilenii sunt pe 5 în Euroligă, cu 15 victorii și 10 înfrângeri. Zalgiris e momentan în fața pozițiilor de play-off, pe locul 9.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalEuropa LeagueNapoli – Granadasub 3,5 goluri1.40
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorMotor – AalborgX21.44
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligaReal Madrid – Zalgiris11.34
COTĂ FINALĂ: 2,71MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.