Biletul zilei: cotă de 3.30 pe meciuri din fotbal, handbal și baschet! Dinamo, în centrul evenimentelor

0

Prieteni, venim după o zi încuncunată cu succes. Astăzi mizăm pe aceeași strategie, câte un meci din fotbal, unul din baschet și unul din handbal, cu Dinamo în centrul ostilităților.

Sporting Lisabona și Dinamo București sunt la duelul cu numărul 6 în ultimii 2 ani. Portughezii conduc cu 3-2. Au câștigat și meciul din acest sezon de EHF European League, scor 27-25. Sporting e pe locul 4 în grupă, cu 8 puncte obținute în 7 meciuri. Dinamo e pe 5, cu 5 puncte în 8 meciuri. Fără victorie astăzi, „câinii” pierd și șansele matematice la calificare.

Anadolu Efes a avut un start prost de sezon. Asta și din cauza absenței vedete Larkin. MVP-ul Euroligii trecute și-a revenit, iar Anadolu are o serie de 7 victorii consecutive. A ajuns e loc de play-off, 8, cu 14 victorii și 10 înfrângeri. Fenerbahce, marea rivală din campionat, e pe 6, cu 15 victorii și 10 eșecuri. Formația din Efes și-a dominat adversara în ultimele meciuri directe, câștigând 5 din ultimele 6. Ultima victorie a fost categorică, 85-72. La asta ne așteptăm și astăzi.

Dinamo și Viitorul sunt două echipe în criză. Bucureștenii nu se pot baza pe principalul atacant, Adam Nemec, și vin după 4 meciuri consecutive fără gol marcat în Liga 1. Nici formația antrenată de Mircea Rednic nu găsește calea spre gol. A pierdut cu 1-0 ultimele două înfruntări, împotriva lui FC Argeș și FC Voluntari. Meciul cu Poli Iași, întrerupt din cauza ceții la scorul de 0-0, a fost altă dovadă a lipsei de soluții.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaHandbalEHF European LeagueSporting – Dinamo1X1.36
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligaFenerbahce – Anadolu Efeshandicap +6.5 Efes1.55
RomaniaFotbalLiga 1Dinamo – Viitorulsub 2,5 goluri1.57
COTĂ FINALĂ: 3.30MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.