Biletul zilei: două pariuri tari din Euroliga de baschet masculin

0

Prieteni, astăzi nu sunt meciuri internaționale la fotbal, dar am găsit două evenimente interesante din Euroliga de baschet masculin. 

Olimpia Milano are unul dintre cele mai valoarase loturi din Euroligă, dar inconstanța a caracterizat echipa de-a lungul ultimilor ani. Italienii se deplasează astăzi în Țara Bascilor, pentru duelul cu Baskonia, campioana en-titre a Spaniei, o formație imprevizibilă, cu mult talent concentrat. Baskonia a câștigat disputa tur din actualul sezon, scor 84-79, și are nevoie ca de aer de un nou triumf, pentru a urca pe loc de play-off.

Fenerbahce, câștigătoarea Euroligii din 2017, a construit din nou un lot cu care poate tinde la trofeu. Problemele medicale din prima parte a stagiunii au fost depășite, iar turcii au urcat acum pe loc de play-off, cu 18 victorii și 12 înfrângeri. Din punct de vedere valoric, sunt incontestabil peste Olympiakos. Printre vedetele plătite cu milioane de euro de la Fener se numără Nando De Colo, Jan Vesely, Marko Guduric sau Edgaras Ulanovas.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligăBaskonia – Milanohandicap +2,5 Baskonia1.61
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligăOlympiakos – FenerbahceVictorie Fenerbahce1.56
COTĂ FINALĂ: 2.51MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.