Biletul zilei: Ungaria U21 – România U21 și un derby din preliminariile CM

0

Prieteni, venim după un nou bilet câștigător, al doilea în ultimele 3 zile. Astăzi revenim la fotbal, cu două evenimente extrem de interesante. 

Cehia are în sfârșit o generație decentă. În primul meci din grupa preliminară a făcut un adevărat spectacol, câștigând 6-2 în deplasare, cu Estonia. Cehii au o serie de 17 meciuri consecutive cu gol marcat pe teren propriu. De cealaltă parte, Belgia este lider în clasamentul coeficienților FIFA. Are un lot senzațional, cu staruri precum Lukaku sau Kevin de Bruyne. În prima partidă din grupă a învins Țara Galilor, scor 3-1. În preliminariile pentru Euro 2020, belgienii au terminat grupa cu victorii pe linie și un golaveraj uluitor, 40 de goluri înscrise în 10 partide.

România U21 a trecut peste testul de debut de la Campionatul European de tineret. A remizat cu Olanda U21, scor 1-1, iar acum are nevoie neapărată de victorie, pentru a spera la calificare. Naționala lui Adrian Mutu are însă o problemă. Nu prea sunt oameni de gol în lot. Singurii atacanți, George Ganea și Adrian Petre nu sunt tocmai definiția eficienței. Primul e bătăios, util, dar nu se lipește de gol. Al doilea a stat mai mult pe bară în ultima vreme. S-a văzut asta clar și în partida cu Olanda, când golul a venit dintr-o fază fixă, iar celelalte mari ocazii au fost semnate tot de Andrei Ciobanu sau de fundașul Pașcanu.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii CMCehia – BelgiaPeste 2,5 goluri1,82
Uniunea EuropeanaFotbalEuro U21Ungaria U21 – România U21sub 3,5 goluri1,35
COTĂ FINALĂ: 2,46MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.