Biletul zilei: specialitatea casei, Liga Campionilor la handbal și Euroliga de baschet

0

Prieteni, în așteptarea meciurilor de fotbal din week-end v-am pregătit un bilet interesant cu evenimente din Euroliga de baschet și Liga Campionilor la handbal. 

Porto și Aalborg se înfruntă în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin, de la ora 21:45. Portughezii au terminat grupa A principală pe locul 5, cu 5 victorii, 2 remize și 7 înfrângeri, un golaveraj negativ, 361-362. Aalborg a fost pe 4 în grupa B, cu 7 victorii, 6 înfrângeri și un meci pierdut la masa verde, cu codașa Celje. Reprezentantă a handbalului danez, Aalborg are un joc mult mai spectaculos, rapid, pe alocuri total, în limita posibilităților pe care le oferă lotul. Cred că filofosia nordică nu va da greș astăzi.

Bayern Munchen este revelația acestui sezon în Euroliga de baschet masculin, dar nu poate porni atât de favorită în fața lui Zalgiris Kaunas, o echipă de tradiție a acestui sport. Lituanienii sunt la doar 3 victorii în spatele nemților și au în continuare șanse serioase la play-off. Trebuie să se agațe așadar de orice partidă. Ultimele 3 înfruntări directe, inclusiv cea din tur, au fost câștigate de Zalgiris (85-79, 98-73, 74-73).

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligăBayern – Zalgirishandicap +10,5 Zalgiris1.58
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorPorto – Aalborghandicap +3,5 Aalborg1.41
COTĂ FINALĂ: 2.23MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.