Biletul zilei: speculăm informațiile de ultimă oră înainte de Armenia – România

0

Prieteni, informațiile înseamnă putere în general. În pariuri, ele se transformă în bani. Astăzi vom specula ultimele informații venite înainte de Armenia – România și criza naționalei U21 a Angliei.

Armenia – România a devenit un duel pentru locul secund în grupa J, una pe care Germania pare să o dominte autoritar. Armenii au cel mai bun start de campanie preliminară din toate timpurile, câștigând primele două partide. Au făcut asta fără vedeta Henrikh Mkhitaryan, bazându-se pe un joc de forță, agresiv. Asta va duce la un joc agresiv, așa cum e și cel pe care îl vrea Mirel Rădoi, cu pressing avansat și recuperare rapidă a balonului. În meciul cu Macedonia de Nord, această filosofie a dus la nu mai puțin de 21 de faulturi comise de „tricolori”. În plus, două informații de ultimă oră venite de Armenia cresc șansele pentru un meci cu multe lovituri libere. Pe stadion vor fi peste 4.000 de fani, așa că gazdele vor fi împinse de la spate, vor avea motiv să bage material, iar gazonul va fi unul prost. 

Croația U21 și Anglia U21 joacă un meci decisiv pentru calificarea în sferturile Europeanului de tineret. Croații au 3 puncte după primele două meciuri, dar n-au impresionat. Au trimis în total doar 7 șuturi pe spațiul porților adverse. Dacă ei stau decent, englezii au avut prestații de-a dreptul penibile. Au șutat o singură dată pe poartă în două meciuri. Linia stabilită astăzi este una mult prea mare, 9,5 execuții cadrate.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTAT
Uniunea EuropeanaFotbalPreliminarii CM 2022Armenia – Româniapeste 25,5 faulturi1.52
Uniunea EuropeanaFotbalEuro U21Croația U21 – Anglia U21sub 9,5 șuturi pe poartă1,60
COTĂ FINALĂ: 2.43MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.