Biletul zilei: două evenimente-surpriză din Statele Unite ale Americii

0

Prieteni, v-am pregătit o surpriză, două evenimente excelente de jucat în această noapte. Unul de la ATP Miami, iar celălalt din NBA. 

Marin Cilic nu va reveni probabil niciodată la forma consacrată, care i-a adus titlul la US Open 2014, dar este într-o creștere vizibilă de joc. La actuala ediție de la Miami a obținut prima serie de 3 victorii consecutive, după Australian Open 2020. Croatul i-a învins aici pe Coria, Garin și Musetti, cel din urmă un italian de mare perspectivă. Dacă serviciul îi va funcționa ca în precedentele două partide, în care a servit 24 de ași, îi va pune ceva probleme și lui Rublev.

Phoenix Suns este marea revelație a acestui sezon de NBA. E pe locul secund în conferința de Vest, cu 31 de victorii și 14 înfrângeri. Chimia creată între starurile Chris Paul, Booker sau Ayton, cu ajutor de la oameni experimentați precum Saric sau Crowder, a transformat-o într-o predendentă serioasă. Atlanta a încercat la rândul ei să își creeze o echipă de play-off în jurul lui Young, dar momentan lucrurile nu se leagă. Din ultimele informații, oaspeții de astăzi au și absențe serioase. Bogdanovic, Dunn, Gallinari și Reddish nu vor juca, iar Capela și Hunter sunt incerți.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Statele UniteTenisATP MiamiMarin Cilic – Andrey Rublevhandicap +5,5 game-uri Cilic1.65Da
Statele UniteBaschetNBAPhoenix Suns – Atlanta Hawksvictorie 1 (inclusiv prelungiri)1.42Da
COTĂ FINALĂ: 2.32MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.