Biletul zilei: 2 pariuri speciale pentru ziua de Europa League

0

Prieteni, sferturile de finală din UEFA Europa League aduc 4 înfruntări pe cinste. V-am pregătit un bilet inedit, care să vă facă să urmăriți atent toate meciurile.

Superbet a pregătit o secțiune specială pentru meciurile de astăzi din Europa League. Unul dintre cele mai valoroase pariuri este acela că se va arăta cel puțin un cartonaș roșu în cele 4 înfruntări. Între echipele rămase, 3 sunt în primele 9 la faulturi comise în actuala ediție. Slavia Praga e chiar prima, cu 165 de faluturi.

Un alt pariu atractiv este cel pe numărul de șuturi pe spațiul porții expediate de cele 8 formații implicate. În această fază a competiței, prudența va domni. Spre exemplu, Granada are o medie de doar 3,9 șuturi pe spațiul porții/partidă în acest sezon european. Nici Manchester United nu stă mai bine, cu o medie de sub 5 șuturi poartă/meci.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalUEFA Europa LeagueAjax – Roma, Arsenal – Slavia, Zagreb – Villarreal, Granada – Unitedpeste 0,5 penalty-uri în ziua de Europa League1,75
Uniunea EuropeanaFotbalUEFA Europa LeagueAjax – Roma, Arsenal – Slavia, Zagreb – Villarreal, Granada – Unitedsub 36,5 șuturi pe poartă în ziua de Europa League1,50
COTĂ FINALĂ: 2.63MIZĂ:

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.