Biletul zilei: 2 pariuri interesante din Universitatea Craiova – CFR Cluj și AS Monaco – Dijon

0

Prieteni, venim după un nou bilet câștigător. Am remarcat două meciuri interesante din partea a doua a zilei, CS Universitatea Craiova – CFR Cluj și AS Monaco – Dijon.

De la instalarea antrenorului grec Marinos Ouzounidis, CS Universitatea Craiova a încasat un singur gol, o forță defensivă remarcabilă. În niciunul din ultimele 10 meciuri ale oltenilor nu s-au marcat mai mult de 2,5 goluri. Craiova a primit doar 14 goluri în cele 29 de etape scurse. CFR o urmează îndeaproape, cu a doua defensivă, doar 15 goluri încasate. Meciul direct din turul sezonului regulat s-a încheiat la egalitate, 0-0.

AS Monaco este implicată în lupta pentru locurile de UEFA Champions League. Formația din Principat ocupă locul 3 în acest moment, cu 62 de puncte. E la 7 lungimi în spatele liderului Lille și la 4 în spatele lui PSG, dar are meciul de astăzi restant. Trupa antrenată de Niko Kovac are un atac formidabil, 64 de goluri înscrise în 31 de meciuri. De cealaltă parte, Dijon este ca și retrogradată. Cel mai probabil, runda viitoare se va consimți acest lucru. Are doar 2 victorii în tot sezonul, 20 de goluri marcate în 31 de meciuri și o serie de 12 înfrângeri consecutive.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 1Craiova – CFR Clujsub 2,5 goluri1.55
FrantaFotbalLigue 1AS Monaco – Dijonhandicap -1,5 Monaco1.43
COTĂ FINALĂ: 2.22MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.