Biletul zilei: Viitorul – Gaz Metan și un meci cu miză imensă în Euroliga de baschet

0

Prieteni, suntem pe val. Ultimele două bilete au fost câștigătoare fără niciun fel de emoții. Vrem să ducem seria la 3 zile consecutive în care încasăm și am ales două evenimente interesante: Viitorul – Gaz Metan, ultimul meci al sezonului regulat din Liga 1, și Zenit – Panathinaikos,în Euroliga de baschet masculin. 

Viitorul s-a despărțit de Mircea Rednic, după o serie de 14 meciuri în care obținuse o singură victorie. Trupa de la malul mării are probleme evidente pe plan ofensiv, marcând un singur gol în ultimele 4 meciuri oficiale. Cauza acestei situații sunt plecările în cascadă ale oamenilor de gol, Iancu, Mățan și Luckassen. Gaz Metan o duce și mai rău decât Vitorul. E fără victorie în ultimele 8 runde, marcând doar 3 goluri în acest interval. Meciul direct din turul campionatului s-a încheiat cu victoria Mediașului, 1-0, o partidă cu puține șanse de gol.

Zenit Sankt Petersburg are nevoie neapărată de victorie astăzi, pentru a prinde ultimul loc de play-off al actualei ediții din Euroligă. Ar depăși-o pe Valencia. Rușii pornesc favoriți cerți, probabil se vor impune, dar linia handicapului mi se pare prea mare. Panathinaikos e una dintre cele mai importante echipe din istoria competiției. Chiar dacă sezonul actual a fost sub orice așteptări, fanii nu le-ar ierta încă un eșec umilitor. În tur, Zenit a câștigat la 12 puncte. Grecii conduceau cu 2-0 în disputele directe până în acel moment.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalLiga 1Viitorul – Gaz Metansub 2,5 goluri1.65
Uniunea EuropeanaBaschetEuroligaZenit – Panathinaikoshandicap +15,5 Panathinaikos1.50
COTĂ FINALĂ: 2.47MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.