Biletul zilei: câte un pronostic pentru fiecare sfert de finală din Europa League

0

Prieteni, astăzi aflăm dacă vom avea vreun fotbalist român în semifinalele Europa League, în returul dintre Slavia Praga și Arsenal. Am pregătit câte un pronostic pentru fiecare meci al serii. 

Slavia Praga – Arsenal, PRO sub 2,5 goluri în meci @1.88

Slavia Praga a scos un egal important în turul de pe Emirates, scor 1-1, și pornește cu șanse reale la retur. Campioana Cehiei a demonstrat că poate rezista în fața formațiilor din Anglia. A eliminat-o pe Leicester fără să primească gol, 0-0 și 2-0.

Manchester United – Granada, PRO 1 final @1.50

Manchester United are prima șansă la câștigarea trofeului. În turul cu Granada s-a impus fără să forțeze, scor 2-0, doar din valoarea jucătorilor. Spaniolii, la prima participare din istorie în cupele europene, nu fac față ritmului intens, cu meciuri din 3 în 3 zile. Lotul nu a fost construit de așa manieră, iar Granada vine pe legendarul „Old Trafford” fără o mulțime de fotbaliști importanți.

AS Roma – Ajax, PRO ambele echipe înscriu @1.48

AS Roma câștigat nemeritat turul de la Amsterdam, scor 2-1. Ajax a dominat la toate aspectele, a condus 1-0, iar starul Tadic a ratat și o lovitură de pedeapsă când „lăncierii” erau în avantaj. Ajax vine în capitala Italiei decisă să atace. Are armele necesare, dar defensiva îi scârțâie, mai ales că lipsește liderul Blind, dar și portarul Onana, suspendat pentru dopaj.

Villarreal – Dinamo Zagreb, PRO 1 final @1.51

Villarreal este o echipă de urmărit în acest final de stagiune. Are pe bancă un specialist al Europa League, pe Unai Emery, și traversează o formulă excelentă. A câștigat cu 1-0 în turul de la Zagreb, iar astăzi prornește favorită certă. „Submarinul galben” a câștigat toate meciurile jucate pe teren propriu din acest sezon european.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.