Biletul zilei: FC Botoșani – Universitatea Craiova și specialitatea casei, Euroliga de baschet masculin

0

Prieteni, venim după un bilet câștigător, așa că păstrăm rețeta câștigătoare. Luăm un meci de Liga 1, FC Botoșani – Universitatea Craiova și unul din Euroligă, CSKA Moscova – Fenerbahce. Adăugăm puțin inspirație și sperăm să dăm lovitura. 

Euroliga de baschet masculin a ajuns în faza sferturilor de finală și oferă un duel-șoc, între două foste câștigătoare din istoria recentă. CSKA a încheiat sezonul regulat pe locul secund, cu 24 de victorii și 10 înfrângeri. Fener a fost pe 7, dar diferența nu e mare, 20 de victorii și 14 eșecuri. Cel mai probabil, rușii se vor impune, dar linia handicapului este mult prea mare, mai ales că Hackett nu va putea evolua astăzi la gazde. Și din tabăra turcă lipsește un om de bază, cehul Vesely. Vor fi însă pe parchet De Colo, Duverioglu sau Guduric. În sezonul regulat, Fener a câștigat un meci, scor 89-83, și l-a pierdut pe celălalt după prelungiri, scor 77-78.

CS Universitatea Craiova dă dovadă de o organizare impecabilă în mandatul grecului Marinos Ouzounidis. Nu a primit gol în ultimele 8 meciuri oficiale, dar are și probleme pe plan ofensiv. Ultimele 3 partide din Liga 1 s-au încheiat cu același scor, 0-0. Și meciurile directe cu Botoșani din acest sezon au avut o desfășurare asemănătoare, puține goluri și puțin spectacol. În turul sezonului regulat a fost 0-0, apoi oltenii au câștigat cu același scor, 1-0, în Cupa României și la returul din campionat.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaBaschetSferturi EuroligăCSKA Moscova – FenerbahceFenerbahce handicap +15,51.45
RomaniaFotbalPlay-off Liga 1Botoșani – Craiovasub 2,5 goluri1.50
COTĂ FINALĂ: 2.18MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.