Biletul zilei: Clinceni – FCSB și Leicester – WBA

0

Prieteni, biletul zilei de astăzi este format din două evenimente tari. Primul, Clinceni – FCSB, din play-off-ul Ligii 1, iar al doilea este Leicester – WBA, duel din Premier League. 

Academica Clinceni abordează meciul cu FCSB fără antrenorul Ilie Poenaru, pozitiv cu Covid-19, la fel ca 3 fotbaliști din lot. Noi vom juca astăzi împotriva curentului. Formația din Ilfov are un lot destul de numeros și de experimentat ca să nu resimtă acest lucru. În plus, nici FCSB nu poate etala cea mai bună formulă. Florinel Coman lipsește, la fel ca Olaru, iar Moruțan vine după o accidentare. Așadar, forța ofensivă a trupei lui Toni Petrea este diminuată. Mai mult, ultimul meci direct, jucat chiar în acest an, a fost câștigat de Clinceni, scor 1-0. Cred că partida va fi echilibrată și astăzi.

Leicester riscă să repete sezonul precedent, unul în care a ratat locurile de Liga Campionilor în ultima etapă. „Vulpile” au stat confortabil pe primele 3 locuri până în acest moment, dar acum au un avans de doar un punct față de Chelsea și West Ham și 3 față de Tottenham și Liverpool. În aceste condiții, trupa lui Brendan Rogers chiar nu poate face un pas greșit cu penultima clasată West Brom. Gazdele au un singur absent astăzi, pe Barnes, și vin cu un moral bun, după calificarea în finala Cupei Angliei.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalPlay-off Liga 1Clinceni – FCSBFCSB sub 1,5 goluri1,85
AngliaFotbalPremier LeagueLeicester – WBA1 final1,58
COTĂ FINALĂ: 3.08MIZĂ:

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.