Biletul zilei: CFR Cluj – Universitatea Craiova și Simona Halep – Aryna Sabalenka

0

Prieteni, astăzi mizăm pe cele mai populare două evenimente, duelul dintre Simona Halep și Aryna Sabalenka, și derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj.

CFR Cluj și Universitatea Craiova se întâlnesc pentru a treia oară în acest sezon. Ambele dispute din sezonul regulat au fost unele șterse, încheiate la egalitate, cu același rezultat, scor 0-0. Oltenii au probleme evidente în ofensivă. Au marcat un singur gol în ultimele 4 meciuri de Liga 1, iar în ultimele 11 disputate nu s-a înscris niciodată mai mult de două goluri. De cealaltă parte, CFR a primit gol doar într-un meci din ultimele 11 jucate.

Simona Halep a defilat până în semifinalele turneului WTA de la Stuttgart. A trecut în două seturi scurte de Marketa Vondrousova și de Ekaterina Alexandrova, dar astăzi urmează un test cu adevărat dificil. Sabalenka, ocupanta locului 7 în clasamentul mondial, este o jucătoare care îi displace Simonei. Are un stil agresiv, lovește foarte puternic cu forehand-ul și servește năucitor. E pe stilul lui Ostapenko și Baroni, doar că mult mai constantă. În aceste condiții, cred că Halep va avea mult de muncă pentru calificarea în ultimul act.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalPlay-off Liga 1CFR Cluj – Universitatea Craiovasub 2,5 goluri1.45
GermaniaTenisWTA StuttgartSimona Halep – Aryna Sabalenkahandicap +4,5 game-uri Sabalenka1.62
COTĂ FINALĂ: 2.34MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.