Bilet special: 3 evenimente pe termen lung – rămâne Mbappe la PSG?

0

Prieteni, ne-am gândit să spargem puțin rutina, așa că am căutat în așa numitele pariuri antepost (cele pe termen lung, despre dezondământul anumitor lucruri) și am găsit 3 cu șanse foarte mari de reușită. 

  1. Gyor câștigă Liga Campionilor la handbal feminin

Gyor, campioana Ungariei, domină de ani buni Liga Campionilor la handbal feminin. A cucerit trofeul în ultimele 3 sezoane duse la bun sfârșit și este mare favorită și acum. În semifinalele Final Four-ului o va înfrunta pe Brest, reprezentantă a Franței. Cele două formații s-au întâlnit de 7 ori în ultimii 4 ani, iar Gyor este neînvinsă. Un alt mare avantaj îl reprezintă faptul că turneul final se joacă în propria sală. Îm cealaltă semifinală joacă Kristiansand și ȚSKA Moscova, două apariții mai degrabă neașteptate.

2. Anadolu Efes câștigă Euroliga de baschet masculin

Cel mai riscant pariu este cel din Euroliga de baschet masculin. Efes, formație care dominase într-un mod incredibil sezonul trecut, înainte ca totul să fie oprit din cauza Covid-19, a revenit la acea formă senzațională. În sferturile de finală a zdrobit-o pe Real Madrid în primele două meciuri, la diferențe stratosferice: 91-68 și 90-63. Evident, în Final Four, unde joacă un singur meci, orice e posibil. Dar cursivitatea pe care Larkin, Beaubois, Micic sau Dunston o arată mi se pare imposibil de combătut.

3. Kylian Mbappé începe sezonul următor la PSG

Cota pentru ca Mbappe să rămână la PSG nu este una foarte mare, dar este sigură! Starul francez a fost curtat în ultima perioadă de Real Madrid, dar clubul condus de Florentino Perez are dificultăți serioase din punct de vedere financiar. După eșecul Super Ligii Europei, proiect care ar fi adus o groază de bani, clubul din Madrid nu își permite să plătească suma cerută de PSG pentru vedeta sa.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea EuropeanaHandbalLiga Campionilor femininFinal FourGyor câștigă Liga1.50
Uniunea EuropeanaBaschetEuroliga masculinăFinal FourEfes câștigă Euroliga2.40
FrantaFotbalLigue 1TransferMbappe rămâne la PSG până în luna septembrie1.20
COTĂ FINALĂ: 4.32MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.