Meciul zilei: cotă de 4,30 pe derby-ul basc dintre Eibar și Real Sociedad

0

Prieteni, nu am putut să țin ascuns evenimentul acesta. Eibar își joacă una dintre ultimele șanse la salvarea împotriva lui Real Sociedad, iar actualul context trebuie obligatoriu speculat. 

Eibar este ultima în Liga Liga, cu doar 23 de puncte strânse în 32 de meciuri. Încă nu este matematic retrogradată, dar fără o victorie astăzi, situația e dramatică. Cu cele 3 puncte ar ajunge la 4 lungimi în spatele lui lui Elche, prima de deasupra liniei.

De cealaltă parte, Real Sociedad mai luptă doar pentru locul de Europa League, dar are o listă de indisponibili cum n-ați mai văzut. Nu mai puțin de 13 fotbaliști sunt accidentați sau suspendați, printre care mulți oameni de bază, precum Zubeldia, Illaramendi, David Silva sau Fernandez. În aceste condiții, se anunță un meci încins, cu multe nesicronizări, mai ales că e un derby local, din Țara Bascilor.

Ultimele 7 meciuri directe au fost GG. În precedentele 5 dispute ale lui Sociedad din campionat au marcat, de asemenea, ambele formații. De cealaltă parte, Eibar a încasat 9 goluri în cele mai recente două partide.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
SpaniaFotbalLaLigaEibar – Real SociedadPro peste 3,5 goluri4,30
COTĂ FINALĂ: 4,30MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.