Biletul zilei: două pariuri speciale pentru Real Madrid – Chelsea, semifinala UEFA Champions League

0

Prieteni, astăzi lovim din toate direcțiile prima semifinală a Ligii Campionilor, cea dintre Real Madrid și Chelsea Londra.

Real Madrid și Chelsea nu s-au numărat printre favoritele la câștigarea Ligii Campionilor la startul sezonului, dar prestațiile din ultimele luni au răsturnat calculele. Real a eliminat două formații extrem puternice în fazele eliminatorii, pe Atalanta și Liverpool. Zinedine Zidane a obținut aceste performanțe în special organizării defensive. Madrilenii nu au încasat gol în ultimele 4 partide oficiale, 3 dintre ele fiind remiza albe, cu Liverpool, Getafe și Betis.

Chelsea s-a transformat radical sub comanda lui Tuchel. Defensiva a devenit mai solidă, dovadă și ultimele 3 meciuri oficiale, toate fără gol primit, dar și partidele din optimi și sferturi, când au încasat un singur gol în 4 meciuri cu Atletico și Porto.

Disputa de astăzi va fi una în care Real și Chelsea se vor tatona, niciuna nu va risca nimic. Ambele vor încerca să controleze centrul terenului, așa că mă aștept ca ocaziile de gol să se lase așteptate.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalUEFA Champions LeagueReal Madrid – Chelseasub 8,5 șuturi pe poartă1.65
 Uniunea EuropeanaFotbalUEFA Champions LeagueReal Madrid – Chelseasub 25,5 faulturi1.48
COTĂ FINALĂ: 2.44MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.