Biletul zilei: pariuri speciale pentru PSG – Manchester City, semifinala UEFA Champions League

0

Prieteni, ieri am simțit perfect meciul dintre Real Madrid și Chelsea și am câștigat lejer ambele pronosticuri. Astăzi încercăm aceeași strategie și la PSG – Manchester City. 

Dacă ieri am preconizat corect că duelul Real – Chelsea va fi unul liniștit, fără durități, astăzi lucrurile vor sta exact pe dos. PSG, cu liderii Mbappe și Neymar, nu poate oferi meciuri calme. Cel puțin brazilianul e făcut pentru a crea momente de tensiune, cel mai faultat fotbalist, ca medie de faulturi/minute jucate. De cealaltă parte, Manchester City practică un fotbal total, cu pressing avansat. Asta înseamnă că elevii lui Pep Guardiola sunt predispuși la a comite mai multe infracțiuni, pe fondul intensității.

PSG și City ocupă locul secund în topul golurilor marcate în actuala ediție de Champions League. Ambele au punctat de câte 26 de ori. Doar Bayern Munchen le este superioară. Formația din Manchester mai are nevoie de un singur șut pe poartă pentru a deveni lider la acest aspect. Are 61 în acest moment, unul sub Barcelona, formație ieșită din competiție. PSG e și ea prima la un aspect, cel al cartonașelor încasate. Campionii Franței au fost sancționați cu 25 de galbene și 2 roșii.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalUEFA Champions LeaguePSG – Manchester Citypeste 1,5 goluri
Uniunea EuropeanaFotbalUEFA Champions LeaguePSG – Manchester Citypeste 3,5 cartonașe galbene
COTĂ FINALĂ: Bet Combo 2.00MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.