Biletul zilei: pariuri speciale pe Europa League, Manchester United – Roma și Villarreal – Arsenal

0

Prieteni, semifinalele Ligii Campionilor, Real – Chelsea și PSG – City, ne-au adus bani frumoși. Avem procentaj 100% săptămâna asta și păstrăm rețeta câștigătoare, pariuri din zona specialelor pentru Manchester United – Roma și Villarreal – Arsenal. 

Manchester United pornește favorită clară în fața celor de AS Roma, formație aflată într-o perioadă dificilă. Echipa antrenată de Paulo Fonseca a pierdut lupta pentru top 4 în Serie A și vine în Anglia fără oameni importanți din angrenajul ofensiv, precum Pedro sau Zaniolo. De cealaltă parte, „diavolii roșii” au o serie de 6 meciuri în care nu le-au permis adversarilor mai mult de 3 șuturi pe spațiul porții.

Disputa dintre Villarreal și Arsenal este una specială pentru antrenorul gazdelor, Unai Emery. Spaniolul a pregătit-o și pe Arsenal, de unde a plecat în condiții nu chiar bune. Asta face ca meciul să aibă și o miză sentimentală. „Submarinul galben” este o echipă care poate fi agresivă când dorește, dovadă și ultimele două meciuri disputate pe teren propriu, în care au comis nu mai puțin de 30 de faulturi. Cum Arsenal are în lot fotbaliști tehnici, capabili să câștige duelurile 1 vs 1, cresc șansele ca gazdele să fragmenteze des jocul.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalUEFA Europa LeagueManchester United – AS RomaSub 3,5 șuturi pe poartă Roma1.65
Uniunea EuropeanaFotbalUEFA Europa LeagueVillarreal – Arsenalpeste 10,5 faulturi Villarreal1.75
COTĂ FINALĂ: 2.89MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.