Biletul zilei: pariem pe goluri în Serie A și Bundesliga

0

Prieteni, pentru biletul zilei de astăzi este format din două evenimente. Mizăm pe goluri în Fiorentina – Lazio și Bayern Munchen – Borussia Monchengladbach.

Fiorentina este o gașcă imprevizibilă în acest sezon de Serie A. A descoperit un atacant-minune, pe sârbul Dusan Vlahovic, autor a 19 goluri, și ocupă locul 14, cu 4 etape rămase de disputat. Are un avans de 4 lungimi față de locurile retrogradabile, așa că trebuie să strângă în continuare puncte.

Lazio păstrează șanse la locurile de Champions League. Momentan e pe 6, cu 64 de puncte. Are de recuperat 5 lungimi față de echipele din față, având însă un meci restant. Lazio vine după o serie de meciuri extrem de spectaculoase: 5-3 cu Benevento, 2-5 cu Napoli, 3-0 cu Milan și 4-3 cu Genoa. Ultimele 3 meciuri directe s-au încheiat cu același rezultat, 2-1 pentru Lazio.

Bayern Munchen va sărbători astăzi titlu în Bundesliga, așa că ne așteptăm la un meci de gală. Bavarezii au cel mai bun atac din competiție, 86 de goluri înscrise. Dintre ele, 36 îi aparțin golgeterului Robert Lewandowski. Monchengladbach mai are șanse matematice la locurile de cupe europene, dar are nevoie obligatorie de victorie astăzi. Borussia este cel mai incomod adversar pentru Bayern în sezoanele recente. A câștigat 4 meciuri directe în ultimii 3 ani, inclusiv în turul acestui sezon, un 3-2 extrem de spectaculos.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
ItaliaFotbalSerie AFiorentina – Laziopeste 2,5 goluri1.62
GermaniaFotbalBundesligaBayern – Monchengladbachpeste 3,5 goluri1.66
COTĂ FINALĂ: 2.70MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.