Biletul zilei: cotă 3.25 pe derby-urile Real Madrid – Sevilla și Juventus – AC Milan

0

Prieteni, campionatele se apropie de final, așa că fiecare meci are o miză specială în acest moment. Încercăm să profităm de încrâncenarea din derby-urile Real Madrid – Sevilla și Juventus Torino – AC Milan. 

Real Madrid poate profita de remiza dintre Barcelona și Atletico Madrid. Trupa lui Zidane este în acest moment pe locul 3, la 3 puncte în spatele liderului Atletico. Având meciurile directe favorabile, „galacticii” ar deveni favoriâi la titlu, când mai sunt de jucat 3 etape. Misiunea este însă extrem de dificilă, în fața celor de la Sevilla, echipă care are la rândul ei șanse matematice la campionat. Andaluzii au un sezon foarte bun sub comanda lui Lopetegui, în special din punct de vedere defensiv. Am primit doar 24 de goluri 34 de meciuri, a doua apărare din La Liga, după cea a lui Atletico. Media de goluri din partidele disputate de Sevilla în actuala stagiune este 2,2/meci. Nici Real nu a impresionat din punct de vedere ofensiv, cu o medie doar 2,4 goluri/dispută. Meciul direct din turul campionatului, câștigat de Real cu 1-0, a fost unul șters, cu doar 5 șuturi pe poartă trimise în total.

Derby-ul dintre Juventus și AC Milan are o miză și mai mare astăzi. Cei doi coloși din Serie A se luptă pentru un loc de UEFA Champions League. Inter și-a asigurat matematic una dintre poziții, Atalanta pare sigură de a doua, iar pentru celelalte se luptă Juventus, Milan și Napoli. În aceste condiții, încrâncenarea va fi la cote ridicate și sunt de așteptat multe avertismente.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
SpaniaFotbalLa LigaReal Madrid – Sevillasub 2,5 goluri2.10
ItaliaFotbalSerie AJuventus – AC Milanpeste 4,5 galbene1.55
COTĂ FINALĂ: 3.25MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.