Biletul zilei: Dinamo – Astra și Levante – Barcelona aduc o cotă de 2.57

0

Prieteni, astăzi venim cu un bilet format din două evenimente, returul semifinalei Cupei României dintre Dinamo și Astra, și Levante – Barcelona.

Barcelona se deplasează pe terenul celor de la Levante, astăzi, de la ora 23:00. Catalanii vin după o remiză fără goluri cu Atletico Madrid și au acum a treia șansă în lupta pentru titlu. Cu 3 etape rămase de disputat, au 75 de puncte, la fel ca Real, și două mai puține decât Atletico. În ultimele două meciuri jucate de Barca nu s-a marcat niciun gol în prima repriză. Meciul direct din tur a fost câștigat cu 1-0, printr-un gol venit târziu de la Messi, în minutul 76. E clar că trupa lui Koeman are ceva probleme în a-și deschide adversarul, așa că alegem un pariu riscant, sub 1,5 goluri în prima repriză.

Dinamo a pierdut manșa tur a semifinalei Cupei României cu Astra, scor 0-1, dar lucrurile s-au schimbat radical din acel moment. Dusan Uhrin Jr. a fost instalat antrenor în Ștefan cel Mare, iar „câinii” au o serie de 4 victorii consecutive. Au fost recuperați și absenții de la meciul tur, iar Dinamo arată excelent. A scăpat matematic de retrogradarea matematică, depășind-o în play-out pe Astra. Giurgiuvenii traversează o perioadă teribilă. Au 4 înfrângeri în ultimele 5 partide și l-au demis pe antrenorul Eugen Neagoe. În locul lui a fost instalat Ionuț Badea, acum doar două zile, așa că nu a apucat să își impună ideile sau să cunoască lotul.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
SpaniaFotbalLa LigaLevante – Barcelonasub 1,5 goluri în prima repriză1.90
RomaniaFotbalCupa RomânieiDinamo – Astra1X1.35
COTĂ FINALĂ: 2.57MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.