Biletul zilei: Chelsea – Arsenal și șocul din sferturile Ligii Campionilor la handbal masculin

0

Prieteni, astăzi am pregătit un bilet cu două evenimente, Chelsea – Arsenal și un sfert de finală din Liga Campionilor la handbal masculin, Kiel – PSG. 

Derby-ul londonez dintre Chelsea și Arsenal are o miză mai mare pentru gazde. Formația lui Tuchel este calificată în finala Ligii Campionilor, dar trebuie să lupte pentru o clasare în top 4 la finalul acestui sezon de Premier League, pentru a fi sigură că va lua parte și anul viitor la masa bogaților. Chelsea are o serie de 4 meciuri consecutive în care nu a primit gol pe teren propriu și are a doua cea mai bună defensivă din competiție, 32 de goluri încasate în 35 de meciuri. Arsenal are un sezon de dat uitării, dar din punct de vedere al apărării stă decent. A încasat 38 de goluri îm 35 de meciuri, iar în 3 din ultimele 4 deplasări nu a încasat gol. Media de goluri în meciurile lui Arsenal din acest sezon este 2,5, aceeașica în cazul lui Chelsea.

Cel mai așteptat sfert de finală din Liga Campionilor la handbal mascjulin este Kiel – PSG. Nemții pornesc favoriți în turul de astăzi, dar campioana Franței, cea mai bogată echipă din lume, nu poate fi scoasă din calcule. PSG are o linie de 9 metri impresionantă, cu Hansen, Kristopans sau Remili. PSG a trecut în optimi de Celje, cu scorul general de 68-47. Francezii traversează o perioadă excelentă, cu un singur eșec, 24-25 contra lui Nantes, în ultimele două luni și jumătate.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPremier LeagueChelsea – Arsenalsub 2,5 goluri1.75
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorKiel – PSGhandicap +2,5 PSG1.44
COTĂ FINALĂ: 2.52MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.