Biletul zilei: CSM București – Baia Mare, meci de titlu, și o dispută tare de la ATP Roma

0

Prieteni, venim după un bilet câștigător, așa că am analizat cu încredere oferta de astăzi. A sărit în ochi un meci de handbal, CSM București – Minaur Baia Mare, și unul de tenis, Dominic Thiem – Lorenzo Sonego. 

CSM București și Baia Mare joacă derby-ul finalului de an din handbalul feminin, astăzi, de la ora 18:30. „Tigroaicele” sunt neînvinse după primele 20 de runde, având 19 victorii și un golaveraj impresionant, 592-432. Adi Vasile se bazează pe aportul total al Cristinei Neagu. Interul stânga este retras pentru moment de la echipa națională și joacă doar la club. Baia Mare este ocupanta locului secund, singura care o mai poate, cel puțin matematic, detrona pe CSM. Elevele pregătite de Costică Buceschi au a doua ofensivă din Liga Florilor, 546 de goluri marcate și vin după un Final Four extrem de spectaculos în EHF European League. S-au clasat pe 3, dar ambele dispute au fost recitaluri de goluri, eșec 34-36 cu Nantes în semifinale și victorie 33-31 cu Ikast în finala mică.

Dominic Thiem este unul dintre cei mai buni jucători pe zgură ai ultimilor ani, poate cel mai periculos adversar pentru Nadal la Roland Garros. Austriacul a avut ceva probleme medicale, dar a revenit la Madrid și a arătat foarte bine, cu victorii la Giron, De Mianur și Isner. Adversarul său de astăzi, din optimile de finală ale turneului ATP de la Roma, este italianul Lorenzo Sonego, un sportiv capricios, cu momente de sclipire, dar și cu multe căderi inexplicabile. În primul tur de la Foro Italico, contra lui Monfils, Sonego a acuzat dureri la picior și a fost aproape de abandon. E imposibil să se fi recuperat 100%.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaHandbalLiga FlorilorCSM București – Baia Marepeste 52,5 goluri1.75
ItaliaTenisATP RomaDominic Thiem – Lorenzo Sonegovictorie Thiem1.30
COTĂ FINALĂ: 2.28MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.