Biletul zilei: pariem pe goluri în Universitatea Craiova – CFR Cluj și Young Boys – Luzern

0

Prieteni, astăzi ne-au atras atenșia două evenimente. E vorba despre Universitatea Craiova – CFR Cluj, din play-off-ul Ligii 1, și despre Young Boys Berna – Luzerna, din Superliga Elveției. 

Meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj are o miză uriașă în lupta pentru titlul din Liga 1. Cu doar 3 etape rămase de disputat din actualul sezon, formația antrenată de Edi Iordănescu are un avans minim față de FCSB, un singur punct. Așadar, oaspeții nu își permit să riște nimic. Vor încerca să își facă jocul, unde în care apărarea este pe primul plan, dovadă și cele două meciuri din sezonul regulat cu Craiova, încheiat cu același scor, 0-0.

Young Boys este din nou campioană în Elveția, dar asta nu înseamnă că va face vreun pas înapoi. A înscris 65 de goluri în actuala stagiune, iar astăzi întâlnește al doilea cel mai bun atac al campionatului, Luzern, cu 59 de reușite. Meciurile directe dintre cele două au fost extrem de spectaculoase în ultimii ani. În acest sezon s-au mai întâlnit de 3 ori. A fost de fiecare dată GG. Young Boys s-a impus cu 3-2 și 2-1, iar o dată s-a încheiat indecis, scor 2-2.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
RomaniaFotbalPlay-off Liga 1Universitatea Craiova – CFR Clujsub 2,5 goluri1.47
ElvețiaFotbalSuperligaYoung Boys – Luzernpeste 2,5 goluri1.52
COTĂ FINALĂ: 2.23MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.