Biletul zilei: clasicul Djokovic – Nadal și un duel cu miză din Ligue 1

0

Prieteni, biletul zilei de astăzi este format din două evenimente, finala turneului ATP de la Roma, Djokovic – Nadal, și un meci cu implicații în lupta pentru evitarea retrogradării din Ligue 1, Nice – Strasbourg. 

Rivalitatea dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal își desfășoară astăzi un nou episod, în finala turneului de la Roma. Spaniolul, câștigător în ultimele 4 înfruntări directe pe zgură, are un mare avantaj. Nole a fost nevoit să joace ieri două meciuri epuizante, reluarea duelului cu Stefanos Tsitsipas și încă un meci de aproape 3 ore cu italianul Lorenzo Sonego. De cealaltă parte, Rafa a reglat rapid conturile cu Opelka, un singur meci de o oră și 33 de minute.

Nice și Strasbourg sunt două dintre echipele spectaculoase ale acestui sezon de Ligue 1. Formația antrenată de românul Adrian Ursea ocupă locul 9, cu 49 de puncte, fără șanse la cupele europene, dar și fără emoții în privința retrogradării. Strasbourg trăiește periculos finalul de sezon. Are 38 de puncte, unul peste Nantes, ocupanta locului de baraj. Oaspeții de astăzi au o serie spectaculoasă, de 7 meciuri consecutive în care au înscris ambele combatante (GG). Și Nice vine după o serie bună pe teren propriu, două victorii, 3-1 cu Montepellier și 3-2 cu Brest. Cum ambele formații au potențial ofensiv ridicat, iar în apărare gafează des, ne așteptăm la un meci cu goluri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
ItaliaTenisATP RomaNovak Djokovic – Rafael NadalVictorie Nadal1.45
FrantaFotbalLigue 1Nice – Strasbourgpeste 2,5 goluri1.88
COTĂ FINALĂ: 2.72MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.