Biletul zilei: Rapid – FC U Craiova și Bournemouth – Brentford

0

Prieteni,  biletul de astăzi este format din două meciuri: Bournemouth – Brentford, manșa tur a semifinalei play-off-ului pentru promovarea în Premier League, și Rapid – FC U Craiova 1948, meciul care o poate duce pe Rapid în Liga 1. 

Calculele sunt simple în Bournemouth – Brentford. Oaspeții au câștigat ambele meciuri directe din actualul sezon de Championship, cu prestații entuziasmante. Trupa antrenată de danezul Thomas Frank practică cel mai frumos fotbal din liga secundă, are cel mai bun atac și dă golgeterul competiției, pe Ivan Toney, autor a 30 de goluri și pasator decisiv în alte 10 rânduri. Brentford are o serie excelentă, 4 victorii consecutive. De cealaltă parte, Bournemouth a pierdut ultimele 3 meciuri, fără să înscrie vreun gol.

Meciul din sezonul regulat a fost câștigat de FC U Craiova 1948, scor 1-0. Teniunea a fost la cote extreme în acel duel. Oltenii au jucat o oră cu un om mai puțin, după eliminarea lui Paramatti, dar nu le-au permis giuleștenilor să își creeze vreo șansă mare. Astăzi, Eugen Trică și elevii săi au anunțat că nu iau în calcul eșecul și că vor să încheie play-off-ul pe primul loc. De cealaltă parte, Rapid, prin vocea lui Antonio Sefer, a declarat război. În aceste condiții vom vedea din nou un meci dârz, închis.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
AngliaFotbalPlay-off ChampionshipBournemouth – BrentfordX21.40
RomaniaFotbalPlay-off Liga 2Rapid – FC U Craiova 1948sub 2,5 goluri1.40
COTĂ FINALĂ: 2.10MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.