Biletul zilei: două evenimente de top, la o cotă de 3.05

0

Prieteni, știu că toată lumea e astăzi cu ochii pe finala Ligii Campionilor dintre Manchester City și Chelsea. Iată și două evenimente care merg combinate cu acel meci.

Kristiansand și ȚSKA Moscova joacă astăzi, de la ora 19:00, în semifinala Ligii Campionilor la handbal feminin. Echipa din Norvegia a ajuns aici după ce a eliminat altă reprezentantă a Rusiei, pe Rostov. În tur, reușea să înscrie nu mai puțin de 34 de goluri. În cele mai recente două partide, media de goluri a fost de 32,5 goluri. De cealaltă parte, Moscova s-a calificat în FInal 4 după ce a trecut dramatic de CSM București. Cred că linia de over este prea ușor pentru o dispută în care sunt implicate, în mare parte, componentele naționalelor Norvegiei și Rusiei.

Portland Trail – Blazers – Denver Nuggets, meciul tur al seriei din play-off-ul Conferinței de Vest, se joacă de la ora 23:00. În ciuda absenței lui Murray, Denver a trecut în avantaj, datorită unor prestații colosale ale lui Jokic, favoritul la câștigarea titlului de MVP. Ambele Primele două meciuri au fost spectaculoase, marcându-se în ambele peste 224,5 puncte, cât este linia stabilită astăzi. De altfel, cele două s-au înfruntat și pe 17 mai, în sezonul regulat, fiind un recital și de acea dată, 132-116 pentru Portland.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaHandbalLiga CampionilorKristiansand – Moscovapeste 54,5 goluri1.91
Statele UniteBaschetNBApeste 224,5 puncte1.60
COTĂ FINALĂ: 3.05MIZĂ:

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.