Biletul zilei: pariu special pentru Serena Williams – Irina Begu și duel dezechilibrat din NBA

0

Prieteni, fotbalul e lăsat în plan secund în această perioadă de turneul de la Roland Garros. Astăzi avem un meci important pentru România, cel dintre Irina Begu și Serena Williams, pe care îl vom combina cu meciul 4 al seriei de NBA dintre Memphis și Utah. 

Serena Williams este la apus de carieră. Încearcă să câștige încă un turneu de Grand Slam, pentru a deveni cea mai titrată jucătoare din istorie. Șansa ei nu este însă la Roland Garros. Departe de o formă fizică ideală, Serena va încerca să scurteze raliurile, iar pentru asta se va baza mult pe serviciu. O să încerc un pariu riscant, sub 2,5 break-uri în contul Irinei Begu. Românca vine după două înfrângeri consecutive.

Utah Jazz, formația cu cel mai bun palmares în sezonul regulat, conduce cu 2-1 în seria cu Memphis Grizzlies. A pierdut primul meci, în care starul Donovan Mitchell a lipsit. Odată cu revenirea lui, Utah obținut două victorii categorice. Cum testul din semifinalele Conferinței de Vest va fi mult mai dificil, contra lui Clippers sau Dalls, Jazz trebuie să închidă rapid disputa cu Grizzlies, în fața cărora a câștigat 7 din ultimele 8 meciuri directe.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
FrantaTenisRoland GarrosSerena Williams – Irina Begusub 2,5 break-uri Begu2.10
Statele UniteBaschetNBAMemphus – Utahvictorie Utah (inclusiv prelungiri)1.47
COTĂ FINALĂ: 3.09MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.