Biletul zilei: cotă 2.87 pe meciurile decisive din grupa A de la Euro 2020

0

Prieteni, ieri am câștigat fără emoții biletul cu meciuri de la Euro 2020. Astăzi mizăm pe meciurile decisive din grupa A, Italia – Țara Galilor și Elveția – Turcia. 

Italia este calificată matematic în faza optimilor de finală. Peninsularii au impresionat la actuala ediție, practicând un fotbal spectaculos, cu multă mișcare. Au câștigat ambele meciuri, cu Turcia și Elveția, scor 3-0. De cealaltă parte, galezii sunt o echipă care se bazează pe forță și pe o organizare defensivă ireproșabilă. Naționala lui Bale și Ramsey este la rândul ei aproape calificată, așa că ne așteptăm la un meci mai relaxat, fără durități.

Elveția a acumulat un singur punct până în acest moment, remiza cu Țara Galilor, și are nevoie neapărată de o victorie pentru a spera la calificarea în optimi. Nici acest lucru nu este suficient, depinzând apoi de jocul rezultatelor din cealaltă grupă. Turcii sunt resemnați și vor aborda meciul degajat, după cum a declarat selecționerul Gunes, încercând să își mulțumească fanii cu un fotbal plăcut.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Uniunea EuropeanaFotbalEuro 2020Italia – Țara Galilorsub 2,5 cartonașe galbene1.95
Uniunea EuropeanaFotbalEuro 2020Elveția – Turciasub 1,5 cartonașe galbene în prima repriză1.47
COTĂ FINALĂ: 2.87MIZĂ:

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.